PXC Underwear

Olen aloittanut PXC Underwearin itsenäisenä jälleenmyyjä!

PXC Underwear on Ruotsissa vuonna -92 perustettu kotimyyntiyritys, jonka mallisto koostuu korkealaatuisista ja tarkkaan valituista tuotteista. Valikoimista löytyy rintaliivejä, alushousuja, aluspaitoja, yö-asuja, boksereita sekä alusvaatteille sopivia pesuaineita!

Pukeutuminen alkaa alusvaatteista! Oikean kokoiset ja -malliset alusvaatteet ovat tärkeä asia. Ne istuvat, tuntuvat ja näyttävät hyvältä, niitä ei tarvitse korjailla, eivätkä ne näy vaatteiden alta. Jos alusvaatteissa ei ole hyvä olla, se vaikuttaa mielialaan ja pitkällä aikavälillä huonot rintaliivit voivat vaikuttaa ryhtiin ja hartiaseudun lihaskireyksiin.

PXC Underwearin mallistoon pääset tutustumaan kauttani. Tällä hetkellä minulta löytyy mallikappaleet suosituimmista rintaliiveistä ja alushousuista. Mallistoni kasvaa koko ajan ja ilmoitan uusista malleista Facebook sivuilla!
Kuinka sitten pääset tutustumaan mallistoon? No, tähän on muutama vaihtoehto;

  • voimme sopia sovituksen hierontasi yhteyteen, jolloin sovitat alusvaatteita ennen tai jälkeen hieronnan. Etsimme sinulle oikean kokoiset ja -malliset alusvaatteet, jotka ovat miellyttävät päällä ja näyttävät myös hyvältä! Saat henkilökohtaista opastusta ja neuvontaa, voit sovitella eri malleja ja ihastua näihin laadukkaisiin alusvaatteisiin
  • voit sopia kanssani erillisen ajan, jolloin tulet työpaikalleni sovittamaan tuotteita (joka Taavettiin tai Lappeenrantaan). Tällöin myös saat sovittaa eri malleja rauhassa, saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa. Etsimme sinulle tuotteet, jotka sopivat juuri sinulle!
  • kolmas vaihtoehto on järjestää kotikutsut! Tällöin pyydät 5-8 ystävääsi kotiisi, jonne tulen mallistoni kanssa. Pidän teille liivikoulun, jossa esittelen eri liivimalleja, kerron mitkä ovat oikean liivin ominaisuudet, saatte apua oikean koon etsintää ja pääsette rauhassa sovittamaan alusvaatteita rennossa ja hauskassa ympäristössä. Emäntänä saat alennuksen  ostamastasi liivisetistä (10%-50%, riippuen kutsujen myynnistä)

Alusvaate asioissa ota yhteyttä,
p. 050 461 2217 / Sanni

Kuvia klikkaamalla pääset PXC:n kotisivuille lukemaan lisää kyseisestä tuotteesta!