Ketkä?

Sanni

Minä, Sanni Mikonsaari, olen 32 vuotias, kahden lapsen äiti. Luumäeltä lähtöisin, mutta nyt asun perheeni kanssa Lappeenrannassa.
Suoritin vuonna 2016 Etelä-Savon ammattiopistossa koulutetun hierojan ammattitutkinnon ja heti valmistumiseni jälkeen perustin yrityksen ja ryhdyin sivutoimiseksi yrittäjäksi. Aiempana koulutuksena löytyy merkonomin ammattitutkinto ja tulihan kaupan alalla työskenneltyä lähes 10 vuotta.
Tammikuussa 2019 kaupantyöt sai jäädä ja halusin keskittyä hierojan työhön. Eikä ole kaduttanut hetkeäkään! On ihanaa tehdä työtä, joka on niin antoisaa, mukavaa ja palkitsevaa! Tykkään miun työstä! Syksyllä 2022 aloitin jalkahoitaja (at) opinnot ja suoritan niitä työni ohella. Toivottavasti keväällä 2024 olen valmis jalkahoitaja!

Miun osaamista on klassinenhieronta, kuivakuppaus, kuumakivihieronta, fascia käsittely ja intialainen päähieronta.
Työskentelen Taavetissa 4 päivänä viikossa ja kotonani Lappeenrannassa satannaisesti.

Piia Sirén

Olen 34 vuotias kahden lapsen äiti, jolta löytyy aiemmat koulutukset sähköasentajan ja vartijan ammattitutkintoon.
Koulutetuksi hierojaksi olen valmistunut maaliskuussa 2021. Lisäksi olen kouluttautunut ripsiteknikoksi.
Palveluihini kuuluu klassinen hieronta, kuivakuppaus, kuumakivihieronta, purentalihasten hieronta ja intialainen päähieronta. Teen myös klassisia ja volyymiripsienpidennyksiä, ripsien kestotaivutuksia ja ripsien ja kulmien värjäyksiä. Perinteisen jäsenkorjauksen opinnot aloitin alku vuodesta 2023.
Työskentelen Taavetissa yhtenä päivänä viikossa.