Ketkä?

Sanni

Minä, Sanni Mikonsaari, olen tämän yrityksen takana.
Olen 31 vuotias, kahden lapsen äiti. Luumäeltä lähtöisin, mutta nyt asun perheeni kanssa Lappeenrannassa.
Suoritin vuonna 2016 Etelä-Savon ammattiopistossa koulutetun hierojan ammattitutkinnon ja heti valmistumiseni jälkeen perustin yrityksen ja ryhdyin sivutoimiseksi yrittäjäksi. Aiempana koulutuksena löytyy merkonomin ammattitutkinto ja tulihan kaupan alalla työskenneltyä lähes 10 vuotta.
Tammikuussa 2019 kaupantyöt sai jäädä ja halusin keskittyä hierojan työhön. Eikä ole kaduttanut hetkeäkään! On ihanaa tehdä työtä, joka on niin antoisaa, mukavaa ja palkitsevaa! Tykkään miun työstä!

Miun osaamista on klassinenhieronta, kuivakuppaus, kuumakivihieronta ja intialainen päähieronta.
Työskentelen Taavetissa 2-3 päivänä viikossa ja kotonani Lappeenrannassa yhtenä päivänä viikossa.

Sanni palaa vanhempainvapaalta 2.6.2022!

Piia Sirén

Olen 33 vuotias kahden lapsen äiti, jolta löytyy aiemmat koulutukset sähköasentajan ja vartijan ammattitutkintoon.
Koulutetuksi hierojaksi olen valmistunut maaliskuussa 2021. Lisäksi olen kouluttautunut ripsiteknikoksi.
Palveluihini kuuluu klassinen hieronta, kuivakuppaus, kuumakivihieronta, purentalihasten hieronta ja intialainen päähieronta. Teen myös klassisia ripsienpidennyksiä ja ripsien kestotaivutuksia.
Työskentelen Taavetissa yhtenä päivänä viikossa.

Mikko Mouhu

Olen suorittanut koulutetun hierojan/urheiluhierojan ammattitutkinnon vuonna 2011 ja työskennellyt täysipäiväisesti hierojana vuodesta 2012 lähtien. Vuonna 2019 suoritin hierojan erikoisammattitutkinnon osan, perehtyen niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaiden toimintakyvyn edistämiseen.  Ensimmäiset vuodet työskentelin kouvolassa ja viime vuodet Lappeenrannannassa. Dry needling eli länsimainen akupunktio kuuluu palveluihini klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi. Tällä hetkellä työskentelen ammatinharjoittajana Lappeenrannan Sputnik Fysiolla, josta keikkailen Taavetissa 1-2 päivänä viikossa.